ET STÆRKT FÆLLESSKAB – SIDEN 1963

Vojens Ishockey Klub blev grundlagt 5. januar 1963, og spillede på fuglesøen i Vojens indtil 1973, hvor Vojens Skøjtehal blev den nye hjemmebane. Klubben er en amatørklub, moderklub til SønderjyskE Ishockey, og er funderet og drevet af frivillige ildsjæle og sponsorer. Klubben har medlemmer i alderen fra 3 år og op efter, fra hele Syd- og Sønderjylland – ja sågar Tyskland.

Foreningens formål er ved træning og konkurrence på amatørniveau at fremme ishockeyspillet i Sønderjylland igennem deltagelse i danske og internationale turneringer og herigennem sikre rekruttering af moderklubbens spillere til Sønderjyske Elitesport A/S, således at Sønderjyske Elitesport A/S kan deltage i landets bedste ishockeyrække.

Vojens Ishockey Klub er baseret på et stærkt fællesskab, hvilket er den blå tråd i alt hvad vi laver. Vores slogan er “Stærkt fællesskab siden 1963” – og vi håber du vil være med.

Her i vores klubmodul, har du mulighed for at tilmelde og oprette dig eller dit barn som medlem. Herefter har du mulighed for at tilmelde dig de events som er relevant for dig eller dit barn.

Vi ser meget frem til at I bliver en del af vores stærke fællesskab i VIK.Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram